راه اندازی رستوران در تهران ( چگونه رستوران موفقی راه اندازی کنیم)
راه اندازی رستوران در تهران به دلیل اینکه شهر پر جمعیتی می باشد و رقابت در همه ی زمینه های کاری زیاد است باید درباره ی نکاتی اطلاعات کافی داشته باشید تا بتوانید رستوران موفق و پایداری را تاسیس نمایید.
ویژگی های مدیریت رستوران:
یکی از لازمه های اولیه راه اندازی رستوران داشتن یک مدیریت حرفه ای و خوب است تا بتواند با مشکلات به خوبی مقابله کند و دست از تلاش نکشد و رستوران خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت کند.
اولین ویژگی مدیر:
یک مدیر باید بتواند رستوران را به خوبی اداره کند و کارکنان پرسنل انجا را باهم هماهنگ سازد زیرا اگر یک رستوران دارای هماهنگی لازم بین پرسنل و کارمندان نداشته باشد این رستوران باعث هرج و مرج و در نتیجه باعث نارضایتی مشتریان میشود
دومین ویژگی مدیر:
رفتار مدیریت رستوران با مشتریان و کارمندان باید بسیار مناسب باشد زیرا خود شما اگر وارد فروشگاهی شوید و رفتار کارکنان با باشما خوب نباشد و یا مدیریت آن با کارمندانش بد رفتار کند مطمئنا خرید نخواهید کرد پس رفتار مدیر رستوران بسیار مهم و حساس است.
مشاور راه اندازی رستوران:
از آنجایی که راه اندازی رستوران کار راحی نمیباشد و ریسک بزرگی برای هدر دادن سرمایه ی خود میباشد تمامی مراحل را باید زیر نظر مشاوره راه اندازی رستوران انجام داد آقای علیرضا کمالو متخصص حرفه ای و با سابقه در زمینه راه اندازی انواع رستوران در تهران است از جمله رستوران ها:
راه اندازی رستوران ایتالیایی ، راه اندازی رستوران ایرانی و....می باشد
در مجموعه آقای کمالو خدماتی برای معرفی رستوران شما پس تاسیس و راه اندازی میباشد مانند : برند سازی و طراحی لوگو برای رستوران ، تبلیغات حرفه ای ، دیزاین رستوران ، طراحی دکوراسیون رستوران و...میباشد که کلیه ی این خدمات را به صورت تضمینی و با کیفیت بالا به شما ارائه خواهند داد
راه اندازی رستوران در تهران همراه با مشاوره درصد ضرر و شکست شما را برای تاسیس و راه اندازی رستوران به 0% می رساند با استفاده از تجربیات مشاور در این حیطه کاری باعث افزایش درآمد و جذب مشتری از همان ابتدا میشود
برند سازی و طراحی لوگو مخصوص برای رستوران:
از دیگر نیاز های راه اندازی رستوران برند سازی و طراحی لوگو مخصوص برای رستوران میباشد تا بتوانید اسم برند خود را از طریق لوگوی مخصوص خود در ذهن مردم ثبت نمایید
همانند برند ایفون که دارای لوگوی مخصوصو خود یک سیب گاز زده میباشد و مردم با دیدن این لوگو برند ایفون را میشناسند یا شبیه لوگو های مرغ های کنتاکی که اسم فست فود همراه با لوگو خروس می اید
طراحی برند و تبلیغ برند و لوگو رستوران باعث معروف شدن رستوران و ثبت اسم رستوران شما در ذهن ها میشود مجموعه کمالو با برند سازی و طراحی لوگو و تبلیغات برند شما از همان ابتدای راه اندازی رستوران برای شما جذب مشتری میکنند و برای افزایش درآمد و فروش رستوران تان تلاش میکند.
ویژگی های یک رستوران خوب:
از آنجایی که سطوح پلاستیکی آلودگی را به خود جذب می کند یک رستوران خوب باید از میز های شیشه ای برای دکوراسیون رستورانش استفاده کند تا به راحتی تمیز شود ، در رستوران نباید برای سرو نوشیدنی از پارچ استفاده کرد زیرا درصد انتقال آلودگی را بالا میبرد
کارکنان رستوران باید لباس هایی با رنگ روشن و تمیز همراه با کلاه دستکش استفاده کنند تا مشتریان از تمیزی رستوران مطمئن شوند در بین غذاهای منو باید تناسب رعایت شود و همچنین اگر در منو غذایی اضافه شده است باید در جلوی آن مواد اولیه ی آن ذکر شده باشد
برای راه اندازی رستوران خود با مجموعه کمالو تماس بگیرید.