مشاوره راه اندازی رستوران ایتالیایی با علیرضا کمالو
آقای علیرضا کمالو مشاور و متخصص در راه اندازی رستوران ایتالیایی و رستوران های دیگر می باشد. غذاهای ایتالیایی یکی از بهترین و محبوب ترین غذا ها می باشد و راه اندازی رستوران های ایتالیایی در ایران فراوان شده است که بیشتر جوان ها به دنبال تاسیس و راه اندازی آن هستند. این رستوران در دنیای امروز یکی از پرطرفدار ترین رستوران های ایران است که روزانه استقبال از این رستوران و غذا های ایتالیایی بیشتر می شود زیرا ذائقه های ایران و ایتالیا شباهت های زیادی با یکدیگر دارد.
غذاهای ایتالیایی :
غذا های ایتالیایی از جمله غذاهایی می باشد که خیلی خوب در دل مردم ایران توانسته خود را جای دهد عطر و طعم این غذا ها بسیاری از مردم را عاشق خود کرده است آشپز های ایتالیایی سلیقه ی مردم را خیلی خوب می شناسند و در ترکیب کردن مواد بسیار خبره و حرفه ای هستند در ایتالیا نیز نه تنها به طعم غذا ها بلکه به ترکیب رنگ و شکل آن بسیار توجه می کنند
که این رنگ و ترکیب هر کسی را برای چشیدن آن تحریک می کند.
ویژگی های مهم برای تاسیس رستوران ایتالیایی
اما قبل از راه اندازی رستوران ایتالیایی موفق و ایده آل خود باید اطلاعات کافی درباره ی ایتالیا و ذائقه ی غذا های آن را داشته باشید
از نکاتی که برای راه اندازی آن باید رعایت کنید :
نوع سرویس دهی و روش های پخت غذا ، طراحی منو رستوران ، طراحی دکوراسیون رستوران ، دیزاین رستوران می باشد
برای تاسیس رستوران ایتالیایی نیاز به یک فضای مناسب با طراحی دکوراسیون ایتالیایی است تا بتوانید حس حضور در یک رستوران ایتالیایی درجه یک را به مشتری القا نمایید. فضای رستوران نباید زیاد کوچک باشد تا میز ها بیش از حد به یکدیگر نزدیک باشد
در این صورت مشتری در این فضا احساس ناامنی می کند و حس آرامش را برای مشتری در حین غذا خوردن ایفا نمی کند
وجود تهویه ی هوا برای رستوران بسیار مهم می باشد در غیر این صورت بوی غذا در محیط رستوران می پیچد و باعث اذیت مشتری می شود
نور کافی و شلوغ نبودن رستوران از دیگر نکاتی است که صاحبان رستوران ها باید به آن توجه داشته باشند
طراحی منو رستوران ایتالیایی :
طراحی منو رستوران تان را می توانید با بهره گیری از منوی بهترین رستوران ایتالیایی طراحی نمایید یا زیر نظر مشاور و متخصص در این زمینه با توجه به توانایی های شما طراحی شود تا شما بتوانید غذا های منوی خود را با طعمی به یاد ماندنی و با کیفیت بالا به مشتریان خود ارائه دهید.
برای موفقیت در بین رقیبان باید غذاهای بیشتر و متنوع تری را در منوی خود قرار دهید. رستوران باید طبق علایق مشتری مردم و مشتریان طراحی گردد نه بر اساس خواسته ی مدیر
طراحی منو تاثیر بسزایی در جلب توجه مشتری به رستوران شما دارد
منو باید با توجه به تجهیزات موجود در رستوران طراحی شود
منو باید با رعایت استاندارد ها طراحی شود و از پیچیدگی در طراحی منو پرهیز کند تا مشتریان دچار سردر گمی نشوند
تبلیغات و برند سازی رستوران :
یکی دیگر از موارد مهمی که برای راه اندازی رستوران ایتالیایی باید به آن توجه کرد تبلیغات رستوران و برند سازی برای رستوران است که این عمل باعث می شود افراد بیشتر رستوران شما را بشناسند و شما میتوانید با تبلیغ برند خود و همچنین طراحی لوگو برای برند خود مشتری های رستوران خود را از همان ابتدای راه اندازی چند برابر کنید و برند رستوران خود را در ذهن آنان ثبت نمایید.
ولی باید به این نکته توجه کنید که تبلیغات و برند سازی رستوران شما باید زیر نظر متخصص و مشاور حرفه ای در این زمینه انجام شود .
علیرضا کمالو با سابقه ای چندین ساله با روش های نوین و کارآمد در زمینه تبلیغ به صورت تضمینی باعث افزایش روز افزون رستوران شما می شود.
شما نیز اگر تمام مراحل راه اندازی رستوران ایتالیایی خود را زیر نظر مشاور حرفه ای و متخصص پیش ببرید بدون شک می توانید رستوران موفقی را اداره نمایید. اگر به دنبال مشاور متخصص و حرفه ای در زمینه ی راه اندازی رستوران ، دیزاین عالی برای رستوران ، تبلیغات تاثیر گذار بر روی مخاطبان و طراحی منو و لوگو برای برند رستوران خود هستید پیشنهاد ما آقای علیرضا کمالو می باشد
برای راه اندازی رستوران ایتالیایی متفاوت از دیگر رستوران ها با مجموعه کمالو تماس حاصل فرمایید