راه اندازی رستوران موفق و بدون شکست
راه اندازی رستوران با مشاوران شرکت کمالو به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای است. که با توجه به جدیدترین علم روز و تجربه بالا انجام می شود. در ابتدای راه اندازی رستوران خود شاید بعضی افراد نیازی به کمک مشاور نداشته باشند که البته رفتن این مسیر بدون کمک متخصص نیز امکان پذیر است.
اما باید توجه داشته که کمک گرفتن از متخصصان در این زمینه استفاده از هزینه و زمان را کمتر می کند. اگر در یکی از روش های اولیه راه اندازی اندازی رستوران خود راه اشتباه را رفته باشید جبران خسارت آن و درست کردن اشتباه کمی دشوار خواهد بود.
مثلا انتخاب دستگاه اشتباه خسارتی به سرمایه ی شما وارد می نماید بنابراین استفاده از کمک مشاوره با تجربه از همان ابتدای راه اندازی رستوران می تواند از ضرر کردن شما و هدر رفتن سرمایه و وقتتان جلوگیری نماید. مشاوران راه اندازی رستوران کمالو با تجربه ی چندین ساله موفق به بین المللی کردن برند رستوران ها و هماهنگ کردن طعم و بوی غذا ها با کشور های دیگر شده است.
برای راه اندازی رستوران باید مشاوران در این زمینه را در اولویت خود قرار دهید. زیرا که راه اندازی یک رستوران موفق و پرسود نیازمند مشاوره ای حرفه ای است تا کسب و کار و سرمایه ی شما را به اوج خود برساند. راه اندازی رستوران اصول بسیار مهمی دارد که تنها با کمک یک مشاوره حرفه ای و با تجربه می توانید این اصول را رعایت کنید.
تکنیک های راه اندازی رستوران با درآمد بالا حاصل تجربیات و مشاهدات ما در شرکت مشاوران کمالو است که در این قسمت به این تکنیک ها اشاره می شود :
تبلیغات رستوران ، معرفی برند رستوران ، طراحی لوگو برای رستوران ،
بازاریابی رستوران ، استفاده از ترفند های نوین و ایده های خلاقانه ،
طراحی منو رستوران و...
راهکار های افزایش فروش رستوران
افزایش فروش و افزایش درآمد رستوران از بزرگ ترین دغدغه های روزمره رستوران ها و فست فود ها است که بسیاری از رستوران ها با مشاوره اشتباه و غیر اصولی ضرر بسیار سختی را تجربه کرده اند. ولی با این اتفاق نمی توان به همه ی مشاوران به یک چشم نگاه کرد و برای موفقیت باید با تجربه ی بدست امده گذشته جلو برویم و این بار راه درست را برای راه اندازی رستوران خود پیش برویم.
بازاریابی رستوران زیر نظر متخصص حرفه ای در این زمینه باعث می شود برند رستوران و فست فود شما به مخاطبان بیشتری معرفی شود. این عمل مشتریان شما را چند برابر می سازد آقای علیرضا کمالو مشاوره حرفه ای در زمینه ی راه اندازی رستوران ، معرفی برند بازاریابی رستوران ها و افزایش فروش رستوران آماده برای ارائه خدمات شرکت خود به صورت کاملا تضمینی می باشد.
متخصصان و مشاوران ما آماده هستند تا شما را نسبت به رقیبانتان موفق تر سازند.
تکنیک های راه اندازی رستوران موفق
از تکنیک های راه اندازی یک رستوران خوب : شما باید رقیبانتان را زیر نظر داسته باشید،
از صاحب رستوران های موفق سوال و مشورت کنید و از تجربیات آنان بهره برداری نمایید
زیر نظر یک مشاوره حرفه ای در زمینه راه اندازی رستوران مراحل تاسیس رستوران خود را پیش ببرید.
برای رستوران خود لوگو طراحی کنید تا بتوانید نظر افراد بیشتری را به تبلیغ برند خود و رستوران تان جلب کنید.
همچنین شما باید به طور دائم نتایج عمل های خود را بسنجید. مثلا معیار شما تبلیغات با هزینه ای کم است و فقط برای منو چاپ شده درج نموده اید نتیجه آن را بسنجید در صورت ناراضی بودن روش خود را تغییر دهید و در مسیر بهتر برای تبلیغات پا بگذارید.
انتخاب اسم و طراحی لوگو برای رستوران
انتخاب اسم رستوران که یکی از مهم ترین مراحل تاسیس و راه اندازی رستوران است
شما نیز با اسم رستوران هویت خود را به مشتریان اعلام میکنید
بنابراین بهتر است با توجه به نکات ذیل پیش برود :
• با توجه به محتوای رستوران ( لوکس ، فانتزی و...)
• نوع فضا سازی و فرهنگ حاکم بر فضا (صمیمانه ، رسمی ، دوستانه ، طبیعی و...)
• با توجه به المان های قانونی جامعه
• مکانی که رستوران در ان قرار گرفته است
رعایت این اصول و انتخاب اسم زیر نظر کارفرما و همکاری مشاور متخصص و طراحی لوگو برای اسم رستوران باعث می شود نتیحه مطلوبی بدست آید. لوگو نشان یا عبارتی برای نماد برند می باشد. لوگو میتواند برند با طرحی گرافیکی باشد و یا می تواند اسم همراه با نشانی باهم استفاده شود.
لوگوی رستوران ها نمیتواند با لوگوی شرکت های صنعتی یکی باشد و لوگو مراتب کاری مرتبط به خود را دارد
به طور مثال :
بعضی از لوگو های رستوران های مرغ کنتاکی دارای لوگوی خروس با اسم برند رستوران می باشد و لوگوی برند اپل یک سیب گاز زده است. لوگو در جلب توجه مردم نقش به سزایی را دارد بنابراین باید با کمک متخصص حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.